Cos de Gunoi Parc cu Capac si Scrumiera CGPM04

  • Model:                      CGPM04
  • Disponibilitate:    In Stoc


  • Mai multe detalii si comenzi:
  • Tel:      0765.499.174
  • Email: vanzari@ralmetal.ro


OPTIUNI DISPONIBILECos de Gunoi Parc cu Capac si Scrumiera CGPM04

Cosul de gunoi stradal, parc, cu elemente din lemn, capac si scrumiera CGPM04 este ideal pentru dotarea gradinilor, parcurilor, strazilor, bulevardelor, locurilor de joaca pentru copii, scolilor, gradinitelor si cartierelor rezidentiale.

Componente Cos de Gunoi Parc cu Elemente din Lemn, Capac si Scrumiera 

    1 cadru metalic din platbanda

    1 capac metalic cu scrumiera

    1 recipient metalic, cilindric din tabla zincata

    23 elemente din lemn de rasinoase

    46 suruburi autofiletante

Structura metalica a cosului de gunoi stradal, parc, cu elemente din lemn, capac si scrumiera este confectionata din platbanda. Cosul de gunoi stradal, parc cu elemente din lemn este prevazut cu capac metalic din tabla si structura metalica din platbanda. Capacul metalic din tabla al cosului de gunoi cu elemente din lemn este prevazut cu scrumiera metalica. Elementele metalice ale cosului de gunoi stradal, parc cu elemente din lemn capac si scrumiera sunt tratate, grunduite si vopsite cu vopsea pe baza de apa sau in camp electrostatic cu vopsea poliesterica pentru a asigura protectie si rezistenta indelungata.

Elementele din lemn de rasinoase din care este confectionat cosul de gunoi stradal, parc cu capac si scrumiera sunt tratate, vopsite si lacuite pentru a asigura protectie impotriva umiditatii, insectelor, ciupercilor si razelor UV. Pentru protectie si rezistenta indelungata, elementele din lemn ale cosului de gunoi cu capac si scrumiera sunt vopsite cu impregnant pe baza de apa si lacuite cu 2 straturi de lac pe baza de apa.

Cosul de gunoi parc, stradal, cu elemente din lemn, capac si scrumiera din gama mobilierului urban este construit pentru a rezista diverselor fenomene meteorologice si factorilor atmoferici.

Contactati-ne pentru a va trimite catalogul cu produsele si preturile de producator.


Nota*

- Sistemul de prindere al cosului de gunoi cu capac si scrumiera poate fi ales la cerere. Cosul de gunoi cu capac si scrumiera se poate fixa in beton sau cu conexpanduri.

- La cerere putem confectiona cosul de gunoi cu elemente din lemn de esenta tare.

- Elementele metalice si elementele din lemn din care este confectionat cosul de gunoi cu capac si scrumiera pot fi vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

- Cosul de gunoi stradal, parc cu capac si scrumiera poate fi modificat in functie de preferintele clientului.

FISA TEHNICA
Material metal + lemn
Inaltime (mm) 800
Diametru Recipient (mm) 330
Inaltime Recipient (mm) 500
Volum Recipient (litri) 42
Scrumiera cu scrumiera
Capac cu capac
Termen de garantie 24 luni

Scrie un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!
    Rau           Bun

ETICHETE: cos de gunoi cos de gunoi stradal cos de gunoi parc cos de gunoi din lemn mobilier urban cos de gunoi cu scrumiera