Set Mobilier Exterior cu Masa Parc si Banci MG07

  • Model:                      MG07
  • Disponibilitate:    In Stoc


  • Mai multe detalii si comenzi:
  • Tel:      0765.499.174
  • Email: vanzari@ralmetal.ro


OPTIUNI DISPONIBILESet Mobilier Exterior cu Masa Parc si Banci MG07

Setul Mobilier Exterior pentru parcuri, gradini, curti, stradal cu masa parc, gradina, stradala si banci MG07 este ideal pentru dotarea gradinilor, parcurilor, strazilor, bulevardelor, locurilor de joaca pentru copii, scolilor, gradinitelor si cartierelor rezidentiale.

Componente Set Mobilier Exterior cu Masa Parc si Banci

    Structura metalica din teava rectangulara

    8 elemente din lemn de rasinoase

    1 blat masa din lemn de rasinoase

    22 suruburi cu cap torbant (saiba si piulita)

Structura metalica a setului de mobilier exterior pentru parcuri, gradini, curti si terase cu masa si banci este confectionata din teava rectangulara. Elementele metalice ale setului de mobilier exterior pentru parcuri, gradini, curti si terase cu masa si banci sunt tratate, grunduite si vopsite cu vopsea pe baza de apa sau in camp electrostatic cu vopsea poliesterica pentru a asigura protectie si rezistenta indelungata.

Elementele din lemn de rasinoase din care este confectionat setul de mobilier exterior pentru parcuri, gradini, curti si terase cu masa si banci sunt tratate, vopsite si lacuite pentru a asigura protectie impotriva umiditatii, insectelor, ciupercilor si razelor UV. Pentru protectie si rezistenta indelungata, elementele din lemn ale setului de mobilier exterior pentru parcuri, gradini, curti si terase cu masa si banci sunt vopsite cu impregnant pe baza de apa si lacuite cu 2 straturi de lac pe baza de apa.

Setul de mobilier exterior pentru parcuri, gradini, curti si terase cu masa si banci din gama mobilierului urban este construita pentru a rezista diverselor fenomene meteorologice si factorilor atmoferici.

Contactati-ne pentru a va trimite catalogul cu produsele si preturile de producator.


Nota*

- Sistemul de prindere al setului de mobilier exterior cu masa si banci poate fi ales la cerere. Setul de mobilier exterior cu masa si banci se poate fixa in beton sau cu conexpanduri.

- La cerere putem confectiona setul de mobilier exterior cu masa si banci cu elemente din lemn de esenta tare.

- Elementele metalice si elementele din lemn din care este confectionat setul de mobilier exterior cu masa si banci pot fi vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

- Setul de mobilier exterior cu masa si banci poate fi modificata in functie de preferintele clientului.

FISA TEHNICA
Material metal + lemn
Lungime (mm) masa: 1600; banca:1600;
Latime (mm) masa: 700; banca: 450;
Inaltime (mm) masa: 800; banca: 500;
Termen de garantie 24 luni

Scrie un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!
    Rau           Bun

ETICHETE: masa parc masa stradala masa gradina mobilier urban set mobilier exterior